Ruimtelijke veiligheid

  •  

    Lasgordijnen

  •  

    Lasdekens

Naast de juiste lastoebehoren is ruimtelijke veiligheid bij het uitvoeren van projecten natuurlijk erg belangrijk. Voor u en uw werknemer is het belangrijk dat u de juiste producten heeft om veiligheid tijdens het werk te kunnen garanderen. Lasgordijnen en lasdekens zijn geen overbodige luxe tijdens klussen waarbij gelast moet worden. Onze lasdekens en lasgordijnen zijn extreem hittebestendig en kunnen daardoor de hoge temperaturen die vrijkomen bij het lassen weerstaan. U hoeft niet bang te zijn dat de vonk uit uw lasgereedschap overslaat met deze producten.

Lasgordijnen en lasdekens

Ons assortiment producten voor ruimtelijke veiligheid kunnen worden onderverdeeld in lasgordijnen, lasdekens en onderdelen. Er zijn veel verschillende lasdekens die verschillende temperaturen kunnen weerstaan. Er zijn zelfs lasdekens die 1400 graden celsius kunnen weerstaan. Wij hebben een aantal punten waar u op moet letten bij het gebruik van lasdekens voor u op een rijtje gezet:

  • Welke lasdeken u nodig heeft is als eerste afhankelijk van het lasproces en lasgereedschap dat u gebruikt. Lees in hoeveel graden de hitte is die vrijkomt bij het lassen;

  • Controleer de lasdekens regelmatig op scheuren of andere beschadigingen en vervang deze tijdig;

  • Gebruik de lasdekens altijd op een hoek van ten minste 15 graden voor de beste ruimtelijke veiligheid.

Veiligheid bij het lassen

Bij het gebruik van lasapparatuur is het erg belangrijk dat u de juiste beschermende producten gebruikt. Lasdekens en lasgordijnen kunnen niet ontbreken bij autogeen of elektrisch lassen. Wilt u meer weten over hoe u het beste ruimtelijke veiligheid kunt garanderen? Neem dan contact met ons op. Wij vertellen u graag wat de beste producten voor de ruimtelijke veiligheid bij uw project zijn!