Cepro tochtlamellen

18-11-2015
Cepro tochtlamellen

Nu aangekomen in de herfst en met de winter voor de deur is het voor u en uw werknemers van belang om het natte, koude en winderige weertype binnen te weren.

Ook voor de goederen in uw magazijn en het gereedschap in uw werkplaats is het van belang dat er een warme en droge omgeving is.

Een goede oplossing hiervoor zijn de Cepro tochtlamellen.

Hiermee worden de nadelige invloeden van het klimaat buiten gehouden. Zij dragen bij tot betere arbeidsomstandigheden in uw bedrijf.

Voor een vrijblijvende prijsopgave treft u hieronder een informatieformulier aan. Op het vervolgvel hiervan kunt u uw gewenste tochtafscherming kiezen en de benodigde maten aangeven.

Download hier het informatieformulier

U kunt dit ingevulde formulier opslaan als PDF en het aan ons mailen (info@vankampen.nl). Binnen 48 uur ontvangt u van ons een vrijblijvende offerte.

Naast de hierboven genoemde tochtafschermingen uit ons leveringsprogramma hebben wij binnen de groepen ruimtelijke- en persoonlijke veiligheid o.a. lasrookafzuiging, lasgordijnen, lasdekens, lasschermen, lashelmen en lashandschoenen.  
 

Bezoek onze webshop

Lees ook:

De beste vacuum verpakking voor beklede elektroden

In de praktijk gaat doorgaans tot wel 40% van de elektroden verloren door het lek gaan van de vacuüm verpakking. De dominerende "Ready & VacPack" verpakkingen blijken in de praktijk uiteindelijk niet bestand te zijn tegen vallen, stoten en langdurige opslag.

Powermax 30 Air met ingebouwde compressor

De nieuwe telg in de Hypertherm Powermax familie is de Powermax 30 Air. Bent u gewend om uw compresser mee te nemen, dat is met deze nieuwe plasma snij-installatie verleden tijd.

Optrel e684, de eerste volautomatische lashelm

Optrel introduceert de eerste volautomatische lashelm. De e684 past zichzelf volledig automatisch aan de lichtintensiteit aan. Een sensor in de lashelm meet de kracht van de lasboog, waarna de ADF-cassette zich automatisch aanpast aan de lichtintensiteit.