Tochtafschermingen

17-11-2018
Tochtafschermingen

Nu aangekomen in de herfst en met de winter voor de deur is het voor u en uw werknemers van belang om het natte, koude en winderige weertype binnen te weren. Ook voor de goederen in uw magazijn en het gereedschap in uw werkplaats is het van belang dat er een warme en droge omgeving is.

Een goede oplossing hiervoor zijn de Cepro© tochtafschermingen, Hiermee worden de nadelige invloeden van het klimaat buiten gehouden. Zij dragen bij tot betere arbeidsomstandigheden in uw bedrijf.

Voor een vrijblijvende prijsopgave treft u hieronder een informatieformulier aan. Op het vervolgvel hiervan kunt u uw gewenste tochtafscherming kiezen en de benodigde maten aangeven.

Download het informatieformulier

U kunt dit ingevulde formulier opslaan als PDF en het aan ons mailen (info@vankampen.nl). Binnen 48 uur ontvangt u van ons een vrijblijvende offerte.

Naast de hierboven genoemde tochtafschermingen uit ons leveringsprogramma hebben wij binnen de groepen ruimtelijke- en persoonlijke veiligheid o.a. lasrookafzuiging, lasgordijnen, lasdekens, lasschermen, lashelmen en lashandschoenen. 

 

Bezoek onze webshop

Lees ook:

GoLine, waar de bescherming tegen lasrook begint

De GoLine reeks van Plymovent is een uitstekend startpunt voor bescherming tegen blootstelling tegen lasrook. Deze lijn bestaat uit een reeks lasrookafzuigers met filters voor eenmalig gebruik, ontworpen voor het afvangen en filteren van lasrook die ontstaat als gevolg van licht of incidenteel laswerk.

De GoLine bestaat uit 3 soorten producten: een mobiele filterunit of op de muur gemonteerde stationaire units met één of twee armen.

Digital, de nieuwe norm op lasgebied

Tegenwoordig zijn de mogelijkheden van digitale hulp zeer uitgebreid.

Gebruik nu hiervoor uw lasinstallatie. Scrol mee met een greep uit de mogelijkheden.

Demonstraties op de TechniShow

Ook tijdens deze editie van de TechniShow worden demonstraties van de allerlaatste ontwikkelingen op lasgebied door Rehm verzorgd.

Het TIG lassen met o.a. Puls en dubbel-Puls, maar ook MIG lassen met o.a. Focus.Puls Fe, Focus.Puls RVS, en Focus.Arc, Power.Puls UI en Power.Puls II en Power.Arc verdienen uw aandacht.