Techni Show van 11 t/m 14 maart 2014

03-03-2014
Techni Show van 11 t/m 14 maart 2014

De Techni-Show presenteert u het grootste en meest complete platform voor de maakindustrie van de Benelux. Hier vindt u innovaties, demo's, presentaties, workshops en themaroutes op het gebied van industriële productietechnieken, verwerking en bewerking van metalen en kunststoffen en toebehoren en hulpmiddelen.

Hieronder treft u een overzicht van exposanten aan die wij voor u geselecteerd hebben.

De Vlamboog - stand nummer 01.E097
De MultiVision Flip Up helm is o.a. in de wereld van de scheepsbouw al jaren een groot succes. De automatische cassette die uitgewisseld kan worden met het lasglas, geeft hier een nieuwe dimensie aan en biedt u nog meer flexibiliteit. De MultiVision-lijn kent nu een zeer complete serie lashelmen: met automatische cassette of met lasglas, in combinatie met de TH2 gecertificeerde MultiC'Air2 verse lucht unit, met of zonder slijpstand, met of zonder opklapvenster.
Baseline 93000 CL reinigen van TIG lasnaden in RVS, polijsten, licht en donker markeren en/of teksten graveren d.m.v. sjablonen. Wisselstroom en gelijkstroomunit (24v AC, 12v AC en 30v DC). Gebruiksvriendelijke bediening door middel van 3 standenschakelaar.
Optrel Niet alleen de lashelmen zijn aanwezig, maar ook de nieuwe frisse lucht helm van Optrel de e3000. Een primeur op de beurs is de Weldcap van Optrel, het is geen lashelm en geen lasschild. Kijkt u maar wat het wel is.

Koike Europe - stand nummer 07.D001
Koike beschikt over het meest uitgebreide programma aan draagbare snij- en lasmachines (portables). Het grote assortiment aan portable machines is geschikt voor de meest uiteenlopende applicaties, zoals: rechte lijnen snijden, zowel in contour al dan niet met bevels, H-balken, buizen etc.
Portable CNC snijmachine PNC12
De Koike PNC-12 Extreme portable CNC snijmachine is beter, sneller en uitgebreider dan welke machine ook vandaag de dag in de markt verkrijgbaar. Van zijn standaard ingestelde snijpatronen tot de handige USB aansluiting voor het direct snijden van uw eigen patronen of tekeningen. Verkrijgbaar in standaard autogeen uitvoering en plasma uitvoering incl. Arc Voltage Control, Torch Height Control (THC) unit en met toorts breuk- en bots beveiliging. Het maximale snijbereik gaat tot 1.500 mm x 3.000 mm en de machine beschikt over een standaard geïntegreerd gasdistributie systeem in de dwarsarm

Hogoort - stand nummer 08.F032
Hagoort Industriële Vloeistoffen:
Specialist op het gebied van industriële vloeistoffen. Leverancier van hoogwaardige Jokisch-metaalbewerkingsvloeistoffen en toebehoren. Méér dan alleen olie!
Hagoort Markeersystemen & Loonbeschrifting:
Leverancier van markeersystemen voor direct-part markeren. Daarnaast verzorgen wij markering van uw materiaal naar uw wensen.

3M (Speedglas) - stand nummer 10.A010
De Speedglas laskappen zijn prominent present, van een eenvoudige laskap met een vaste donkerruit, laskappen met automatisch donkerkleurende lasfilters, tot en met de zeer complete    Laskap met veiligheidshelm voor optimale bescherming in de meest extreme werkomgevingen. Natuurlijk ook de graphic laskappen, liefst 12 verschillende designs! Daarnaast een selectie aan producten voor algemene persoonlijke bescherming zoals veiligheidsbrillen, maskers, systemen voor ademhalingsbescherming en eenvoudige oordoppen tot en met gehoorbescherming met (bluetooth) communicatiemogelijkheden.

Air Procucts - stand nummer 10.C009
Eén van de innovaties van Air Products is de revolutionaire Integra® cilinder met een ingebouwd reduceertoestel. De Integra-cilinders zijn veiliger en gemakkelijker in gebruik en gaan bovendien langer mee dan een traditionele cilinder met gelijke inhoud.
De Maxx®-gassen (Ferromaxx®, Inomaxx® en Alumaxx®) bieden de beste prestaties met betrekking tot laskwaliteit en lassnelheid, waardoor de productiviteit geoptimaliseerd, de uitval verminderd en de werkomstandigheden verbeterd worden.

Plymovent - stand nummer 10.C074
Plymovent is een internationale, toonaangevende leverancier van producten, systemen en diensten voor de afzuiging en filtratie van vervuilde binnenlucht. Wij bieden duurzame oplossingen die in de metaalverwerkende industrie las- en snijrook, slijpstof en olienevel verwijderen. Onze producten dragen in belangrijke mate bij aan een werkplek die schoner, veiliger en gezonder is. Overal ter wereld!

Bezoek onze webshop

Lees ook:

Ceweld Select Dealer

Van Kampen Lastechniek kan vanaf nu een scala aan lastoevoegmaterialen leveren.

Van beklede laselektroden tot TIG lasdraden en van MIG lasdraden tot toevoegdraad voor onder poederdek lassen.