TechniShow 2018

01-03-2018
TechniShow 2018

De TechniShow presenteert u het grootste en meest complete platform voor de maakindustrie van de Benelux. Hier vindt u innovaties, demo's, presentaties, workshops en themaroutes op het gebied van industriële productietechnieken, verwerking en bewerking van metalen en kunststoffen en toebehoren en hulpmiddelen.

Ook dit keer nodig ik u uit op de stand (Hal 7, stand E072) van Rehm om u te begeleiden in de digitale wereld van lastechniek.

Het adres voor deze unieke beurs is:
Jaarbeurs Utrecht
Jaarbeursplein 6
3521 AL Utrecht

Heeft u nog geen kaarten, klik hier

U vindt o.a. de nieuwste ontwikkelingen.

De nieuwe Booster2

Booster² - de nieuwste MMA inverter, geproduceerd in Duitsland bij Rehm (Duitse kwaliteit). Met een gewicht van 2,3 kg de meest mobiele en lichtste Booster gemaakt door Rehm. Met een eenvoudige bediening en bewezen Rehm-technologie kan onmiddellijk worden gelast! Met de drie vermogensklassen is de optimale inverter beschikbaar voor elke lasklus, zowel in de werkplaats als op de bouwplaats. Ervaar het unieke ontstekingsgedrag en de hoge boogstabiliteit.

De voordelen van de Booster2;

 • drie vermogensklassen 130, 140 en 150 ampère
 • automatische Hot-start en Arc-force
 • geïntegreerde antikleef (anti-stick)- en boogkrachtfunctie
 • intelligent ontstekingsbeheer
 • ultrasnelle laag-inductieve inverter
 • aggregaat compatible
 • volledig geïsoleerd
 • ultracompacte en ultralichte constructie
 • geïntegreerd ventilatiekanaal
 • made in Duitsland by Rehm

De nieuwe Mega.Puls Focus

De nieuwe Mega.Puls Focus is leverbaar in maar liefst 38 varianten, van 230 tot 530 ampère, watergekoeld of gasgekoeld, compact of met losse draadaanvoerkoffer, met bediening op de machine of op de draadaanvoerkoffer, alle combinaties zijn mogelijk.
Nieuwe apparatuur en nieuwe technologieën zijn noodzakelijk om concurrerend te kunnen blijven, Rehm brengt daarom een nieuwe pulsmachine op de markt met maar liefst 179 programma’s voor staal, roestvaststaal en aluminium en 6 verschillende lasprocessen. Vier van deze processen zijn nieuw, waarbij tot 30% minder warmte wordt ingebracht of sneller gelast wordt en de vorming van lasrook zeer sterk wordt verminderd.

De vernieuwde Tiger Digital

De nieuwe Tiger is nu nog lichter, sterker en mobieler dan elke andere draagbare stroombron in het compacte segment, en is leverbaar in twee versies, te weten High en Ultra. Beide versies zijn verkrijgbaar als DC en AC/DC stroombron. Optioneel is een zeer lichte koelunit beschikbaar. Dankzij het uitzonderlijk lage gewicht van 6,9 – 7,8 kg. en de afmeting van slechts 40 x 16 x 33 cm is de Tiger het ideale lasapparaat voor mobiel gebruik met ongekende prestaties. Over de “open” handgreep kunt u uw laskabels hangen. De kunststof behuizing biedt bescherming tot 90 cm valhoogte. De geïntegreerde procesfaciliteiten zijn uniek bij de compacte lasinstallaties.

Enkele kenmerken van de Tiger:

 • DC met Hyperpuls tot 17,5 KHz (insnoering van de boog, smalle gelijkmatige lasnaad, geconcentreerde warmte-inbreng, betere vloei-eigenschappen).
 • AC met Hyperpuls tot 17,5 KHz (geconcentreerde warmte-inbreng, betere vloei-eigenschappen, sneller lassen, sinusvormige stroomverloop, zeer stabiele boog).
 • DualWave met Hyperpuls tot 17,5 KHz (hogere betrouwbaarheid van gelaste delen, hogere treksterkte, weinig tot geen poriën, smeltbad is beter beheersbaar, gemakkelijker lassen in positie).
 • Puntlasfunctie met Hyperpuls tot 17,5 KHz (puntlassen met een hoge gemiddelde stroom in zeer korte tijd, gelijkmatige hechtlassen, zeer snel hechten, gelijkmatige warmte-inbreng, minder warmte-inbreng als bij conventioneel hechten, minder vervorming, minder verkleuring). U kunt kiezen uit verschillende AC-curven (Sinus, Driehoek, Blokvorm).

Download hier de brochure

De Invertig.Pro Digital

Comfortabeler vindt u het niet. Nog beter, betrouwbaarder en efficiënter lassen?  Vul uw deskundigheid aan met een lasapparaat dat met u meedenkt, dat weet wat u maakt of wilt maken.
De InvertIg.Pro digital  verenigt de fijnste technologie voor lasapparaten met het hoogste bedieningscomfort. De digitale bediening vereenvoudigt complexe verbanden en stelt ze begrijpelijk voor.  Het revolutionaire bedieningsconcept biedt vlotte toegang tot een ruim scala aan mogelijkheden.
U kunt zelf de proef op de som nemen. Stel  uw instellingen in op het HD display en zie hoe de gelaste verbinding er uit ziet.

Download hier de brochure van de gescheiden uitvoering
Download hier de brochure van de compacte uitvoering

Bezoek onze webshop

Lees ook:

Schweissen & Schneiden 2017

Alle producenten van las en snij-apparatuur kunt u wederom vinden tijdens Schweißen & Schneiden, de wereldwijd toonaangevende beurs op het gebied van verbindings- en scheidingstechniek.

Dit vierjaarlijkse evenement wordt vanwege de verbouwing van het beurscomplex in Essen, eenmalig gehouden in Düsseldorf van 25 tot en met 29 september 2017.

Thermal Dynamics 1Torch

Thermal Dynamics is naast Hypertherm één van de meest toonaangevende fabrikanten van plasmasystemen.

Panoramaxx: Ruimer, helderder zicht en kleurecht!

Het revolutionaire design van de lashelm zorgt ervoor dat de ogen dichter bij de ADF-cassette staan, waardoor het zichtveld van de lasser 600% ruimer is dan bij een gewone ADF-cassette.

Nog nooit heeft u door een automatische lashelm gekeken met z’n helder zicht.