SSL Certificaat

10-02-2016
SSL Certificaat

SSL is een afkorting voor Secure Socket Layer. SSL is een protocol voor het creëren van een versleutelde verbinding tussen onze website/webshop en uw internetbrowser.

Deze verbinding verzekert dat alle gegevens, die tussen u en VanKampen worden verstuurd, geheim blijven voor buitenstaanders en niet gestolen kunnen worden.

Het gaat om het beveiligen van online transacties van persoonlijke informatie, zoals creditcard- en adresgegevens, te versleutelen.

Wat is een SSL certificaat?

Voor een SSL verbinding heeft een webserver een SSL certificaat nodig. Het certificaat zorgt voor de encryptie van de verbinding en voor het valideren van de identiteit van een website.

Bezoek onze webshop

Lees ook:

Binzel ABIMIG AT en WT, de nieuwe standaard in MIG lastoortsen.

Abicor Binzel heeft twee nieuwe typen MIG lastoortsen aan haar programma toegevoegd.

De ABIMIG AT en WT zijn er in een luchtgekoelde en een watergekoelde versie. Beide versies zijn voorzien van soepele slangenpakketten en demontabele zwanenhalzen.

Revolutionair: de Optrel VegaView 2.5

Het is eindelijk zover! De lasser hoeft nu niet veel te doen om een helder zicht te krijgen op zijn werkstuk.

Cepro tochtlamellen

Cepro tochtlamellen

18-11-2015

Nu aangekomen in de herfst en met de winter voor de deur is het voor u en uw werknemers van belang om het natte, koude en winderige weertype binnen te weren.

Ook voor de goederen in uw magazijn en het gereedschap in uw werkplaats is het van belang dat er een warme en droge omgeving is.

Een goede oplossing hiervoor zijn de Cepro tochtlamellen.