Skiron ventilatoren

25-01-2017
Skiron ventilatoren

Voor besloten ruimten waarvoor een centrale luchtventilator nodig is, kunnen de Skiron ventilatoren aan uw meest veeleisende industriële behoeften voldoen.

Skiron ventilatoren kunnen met hun krachtige maximum vermogen zowel positieve als negatieve luchtstroming (blazen en zuigen) geven in de meest moeilijke werkomgevingen.

Het maakt niet uit in welke industrie u werkt of welke toepassing u nodig heeft - bouw, sloop, utiliteit, papierfabriek, scheepsbouw, krachtcentrale, tankreiniging of productie - de Skiron ventilatoren en luchtkanalen zijn zodanig ontworpen dat zij de moeilijkste taken aan kunnen. Uitsluitend voor gebruik in niet-explosieve/ niet-ontvlambare omgevingen. Deze ventilatororen zijn van onbreekbaar kunststof gemaakt en hebben hierdoor een laag eigen gewicht met een extreem lange levensduur. Tevens zijn ze ruimtebesparend (stapelbaar). De garantie termijn is 2 jaar.

De Skiron ventilatoren worden met 10 mtr flexibele slang en stofzak geleverd.

Zie de Skiron 200 ventilator in de webshop.
Zie de Skiron 300 ventilator in de webshop.
Zie de Skiron 500 ventilator in de webshop.

Enkele van de voordelen van de Skiron ventilatoren:

* Hoge kwaliteit met een extreem efficiënt design.

* Lichtgewicht en robuust.

* Stapelbaar en dus ruimtebesparend.

* Lange levensduur.

* Twee jaar garantie.

* Groot aantal accessoires.

Bezoek onze webshop

Lees ook:

Bymat Brushline-serie

Lasnaadreinigen, polijsten en etsen ... het kan allemaal met één enkele machine tegen een zeer aantrekkelijke prijs. De Duitse fabrikant Bymat heeft hiervoor divere reinigers voor. De Bymat-reinigers zijn geschikt voor intensieve lasnaadreiniging.

Alleen de Bymat Baseline serie is ontwikkeld voor minder frequente lasnaadreiniging. Alle Bymat series stellen u in staat om makkelijker, sneller en milieuvriendelijker lasnaden te reinigen en markeringen aan te brengen (o.a. serienummers, logo's) en zijn uitermate geschikt voor alle RVS-bewerkende bedrijven die streven naar een perfect eindresultaat!

NIL Verbindingsweek 2016

Zowel bedrijven als technische scholen kijken alweer uit naar de NIL verbindingsweek. De maakindustrie komt samen om de ontwikkelingen op het gebied van lassen, lijmen en snijden te bespreken tijdens dit unieke, driedaagse vakevenement op 1, 2 en 3 november.

Tientallen exposanten staan op deze beurs om hun organisaties en de producten en diensten die zij leveren aan u te presenteren.

Megafil gevulde lasdraden  met 3.1 certificaat

Naast diverse massieve lasdraden hebben wij ook de gevulde draden van Megafil in ons programma. Deze lasdraden hebben vele voordelen ten opzichte van de concurrerende- en massieve lasdraden voor dezelfde toepassingen.

Door het unieke fabricageproces hebben deze lasdraden een zeer goede doorvoer vanwege de perfecte rondheid. Dit resulteert in een hogere neersmelt en stroomdichtheid.