Schweissen & Schneiden 2017

08-08-2017
Schweissen & Schneiden 2017

Alle producenten van las en snij-apparatuur kunt u wederom vinden tijdens Schweißen & Schneiden, de wereldwijd toonaangevende beurs op het gebied van verbindings- en scheidingstechniek.

Dit vierjaarlijkse evenement wordt vanwege de verbouwing van het beurscomplex in Essen, eenmalig gehouden in Düsseldorf van 25 tot en met 29 september 2017.

Beursdagen:
25 september tot en met 27 september 2017: 09:00 - 18:00 uur
28 september 2017: 09:00 – 20:00 uur
29 september 2017: 09:00 – 18:00 uur

Adres:
Messe Düsseldorf
Stockumer Kirchstraße
40474 Düsseldorf

Een nieuwe indeling van de stands is een belangrijke verbetering ten opzichte van voorgaande jaren. De hallen zullen overzichtelijk ingedeeld worden naar aard van producten c.q. processen. Zo kunnen de bezoekers zich beter oriënteren.

Naast de producenten die hun producten en diensten van de nieuwste verbindings-, scheidings- en coatingtechnieken presenteren, biedt Schweißen & Schneiden ook weer een omvangrijk netwerkprogramma met conferenties, bijeenkomsten en wedstrijden. Enkele van de hoogtepunten hiervan staan al vast: een duikcontainer op de gemeenschappelijke stand Onderwatertechniek, oplossingen voor de toekomst van jonge ondernemingen op een eveneens gemeenschappelijke stand en de stand Thermisch spuiten. Ook is er een wedstrijd robotlassen gepland.

Download hier de Messe brochure

Bezoek onze webshop

Lees ook:

Thermal Dynamics 1Torch

Thermal Dynamics is naast Hypertherm één van de meest toonaangevende fabrikanten van plasmasystemen.

Panoramaxx: Ruimer, helderder zicht en kleurecht!

Het revolutionaire design van de lashelm zorgt ervoor dat de ogen dichter bij de ADF-cassette staan, waardoor het zichtveld van de lasser 600% ruimer is dan bij een gewone ADF-cassette.

Nog nooit heeft u door een automatische lashelm gekeken met z’n helder zicht.

MIG lastoortsen MB EVO PRO

De MB EVO PRO lastoorten bieden een totaal nieuw concept in design, vorm en functionaliteit. De ongeëvenaarde ergonomie creëert een groter gevoel van controle, wat de lasser toelaat zich “één” te voelen met het lastoorts. De positie van de schakelaar, het design en het kogelgewricht garanderen een optimaal gebruikscomfort in alle lasposities.