Rehm Focus.Arc P volledig digitale MIG Puls lasinstallatie

11-02-2020
Rehm Focus.Arc P volledig digitale MIG Puls lasinstallatie

Of het nu gaat om het verbeteren van prestaties, kwaliteitsverbetering of een verantwoorde bescherming van de gezondheid, met het volledige digitaal gestuurde lasproces FOCUS.ARC profiteert u van alle voordelen.

De Focus.Arc P is ontwikkeld voor de toekomst. Deze nieuwste telg uit het ultra moderne leveringsprogramma van Rehm zet volledig nieuwe normen in MIG/MAG lastechnologie.

U kunt dit zelf ervaren, vraag een demonstratie aan. Of u nu staal, RVS of aluminium verlast, u ziet het verschil direct.

Sneller
– Tot 50% meer neersmelt
– Meer meters lasnaad per uur
– Minder nabewerking
– Snelle terugverdientijd

Beter
– Beter zicht op het laproces
– Meer controle over de lasboog
– Minder lasfouten
– Hogere kwaliteit

Gezonder
– Tot 70% minder lasrook
– Minder vervuiling door resten van lasspray
– Tot 80% minder slijpstof bij nabewerking

Download hier de brochure

Super eenvoudig
De innovatieve lasmachine Focus.Arc P zorgt voor uitstekende prestaties vanwege de hoge kwaliteit en prestaties. Een van de hoogtepunten van het apparaat is de gerichte boog, die verder is ontwikkeld en geoptimaliseerd. Met deze nieuw ontwikkelde technologie wordt lassen naar een hoger niveau gebracht.

Lasparameters
– Een oogopslag te zien
– wijzigingen door kleur en vorm zichtbaar
– Tot 80% minder slijpstof bij nabewerking

Geïnteresseerd, vraag een vrijblijvende DEMO aan

Communicatie
De Focus.Arc P is uitgerust met de nieuwe applicatie SIRIUS. Hierdoor kunnen machine- en procesgegevens worden gedigitaliseerd en gecommuniceerd naar alle netwerken. Hierdoor kunnen productievoortgang, lasgegevens en verbruikswaarden optimaal worden gedocumenteerd en worden gebruikt voor productieplanning. Bovendien omvat Focus.Arc P een bedieningsconcept dat gebruikers maximaal comfort biedt met maximale prestaties.

Flexibel
– Klaar voor industrienorm 4.0
– Eenvoudig te integreren in productiesystemen, netwerken en -processen
– Vrij configureerbare interfaces

Slimmer
– Communicatie met alle netwerken en mobiele apparatuur
– LAN en W-LAN (upgrade)
– bediening ook via mobile telefoon

Bezoek onze webshop

Lees ook:

De nieuwste Multi Vision en Multi C'Air III (PAPR)

De nieuwste Multi Vision lashelm is een lichtgewicht lashelm geschikt voor de meeste las- en slijpprocessen en is er in een uitvoering met en zonder opklapvenster.

Deze lashelm zorgt voor een optimale bescherming van borst, hals, oren en gelaat tegen lasspatten en warmtestraling

GoLine, waar de bescherming tegen lasrook begint

De GoLine reeks van Plymovent is een uitstekend startpunt voor bescherming tegen blootstelling tegen lasrook. Deze lijn bestaat uit een reeks lasrookafzuigers met filters voor eenmalig gebruik, ontworpen voor het afvangen en filteren van lasrook die ontstaat als gevolg van licht of incidenteel laswerk.

De GoLine bestaat uit 3 soorten producten: een mobiele filterunit of op de muur gemonteerde stationaire units met één of twee armen.

Rehm Tiger Digital: De nieuwe maatstaf voor TIG-lassen

De innovatieve Rehm Tiger Digital TIG lasinstallatie is de mobiele oplossing voor alle laswerkzaamheden bij u in de werkplaats of op locatie.

De Rehm Tiger 180/230 Digital met digitaal display combineert de meest hoogwaardige technologie met bedieningsgemak zodat u of uw collega eenvoudig en snel kan werken met de beschikbare hoogwaardige technologie.