Product van de maand april 2020

07-04-2020
Product van de maand april 2020

MobileGo Plus, deze mobiele lasrookafzuiger voor licht gebruik met 4 unieke kenmerken.

- KUA afzuigarm: de #1 keuze van onze klanten
- Compact, krachtig en gemakkelijk te manoeuvreren
- Makkelijk te gebruiken en te onderhouden
- Tweetrapsfilter voor een langere levensduur van het filter

KUA afzuigarm: de #1 keuze van onze klanten
De MobileGoPlus heeft een KUA afzuigarm van twee of drie meter. Uniek aan de KUA is de combinatie van binnen- en buitenarmen van gladde aluminium slangen verbonden door ons unieke middengewricht. Het externe, eenvoudig te verstellen ellebooggewricht en het veer ondersteunde gewricht ondersteund door dubbele kogellagers, maken het manoeuvreren van deze arm een eenvoudige handeling in één beweging. Plaats de arm precies waar en wanneer u hem nodig heeft.

Compact, krachtig en gemakkelijk te manoeuvreren
De MobileGoPlus is een compacte en krachtige mobiele lasrookafzuiger. Dankzij de vier transportwielen (waarvan twee zwenkwielen met rem) is de MobileGoPlus geschikt voor gebruik in relatief kleine installaties of nabij vervuilingsbronnen zonder vaste locatie.

Makkelijk te gebruiken en te onderhouden
De MobileGoPlus heeft een eenvoudige bediening inclusief een service-indicator die de luchtstroom bewaakt. Deze geeft een geluidssignaal om de filter (s) te vervangen. Onderhoud is zeer eenvoudig omdat de filters gemakkelijk te vervangen zijn door de achterdeur te openen.
Tweetrapsfilter voor een langere levensduur van het filter.

De MobileGoPlus heeft een tweefasig wegwerpfilterpakket.
Het voorfilter is een polyester filtercassette. Het hoofdfilter is een HEPA-glasvezelfiltercassette met een filteroppervlak van 26 m² (280 ft²).
De MobileGoPlus heeft een lasrookklasse W3 volgens ISO 15012-1: 2013.

Download hier de GoLine brochure

Download hier de MobileGo Plus product info

Raadpleeg de webshop voor prijzen
 

Bezoek onze webshop

Lees ook:

Cepro catalogus 2020

Cepro® is specialist in het veilig inrichten van las- en slijpwerkplekken en biedt daarvoor een omvangrijk pakket producten en diensten. Cepro® producten verhogen niet alleen de veiligheid maar ook de efficiency van de werkplek, waardoor een verbetering van de workflow en daarmee kostenbesparingen gerealiseerd kunnen worden.

Rehm Focus.Arc P volledig digitale MIG Puls lasinstallatie

Of het nu gaat om het verbeteren van prestaties, kwaliteitsverbetering of een verantwoorde bescherming van de gezondheid, met het volledige digitaal gestuurde lasproces FOCUS.ARC profiteert u van alle voordelen.

De Focus.Arc P is ontwikkeld voor de toekomst. Deze nieuwste telg uit het ultra moderne leveringsprogramma van Rehm zet volledig nieuwe normen in MIG/MAG lastechnologie.

U kunt dit zelf ervaren, vraag een demonstratie aan. Of u nu staal, RVS of aluminium verlast, u ziet het verschil direct.

Keuze van uw drukregelaar

Globaal zijn er drie hoofdgroepen:

Drukregelaars voor technisch gebruik. U kunt denken aan uw autogene lasset of de drukregelaar op uw MIG/MAG of TIG lasinstallatie. Maar ook voor het op druk zetten van drukvaten of koelsystemen.

Drukregelaars voor leidingsystemen. Een centraal punt waar u uw cilinders (pakket) plaatst en vervolgens met een leidingsysteem het gas naar verschillende afname punten distribueert. Hierbij kan iedere afnemer zijn eigen gasdebiet instellen.

Drukregelaars voor (hoog)zuivere of medicinale gassen waar de zuiverheid van belang is of een hoger druk of capaciteit gewenst is.