Powermax 30 Air met ingebouwde compressor

03-03-2015
Powermax 30 Air met ingebouwde compressor

De nieuwe telg in de Hypertherm Powermax familie is de Powermax 30 Air. Bent u gewend om uw compresser mee te nemen, dat is met deze nieuwe plasma snij-installatie verleden tijd.

Iedere 230 volt stopcontant is geschikt voor de Powermax 30 Air. De Powermax 30 Air is dus de ideale partner voor op locatie en/of voor die plekken waar niet of nauwelijks lucht aanwezig is.

De nieuwe Powermax 30 AIR is, net als de Powermax 30 XP 50% krachtiger dan zijn voorganger, maar behoudt wel het kleine formaat van de Powermax 30. Dit systeem heeft nu een ingebouwde luchtcompressor en toch kunt u snijden met hoog vermogen op dik metaal en gedetailleerd snijden op dun metaal met FineCut slijtdelen. De aanbevolen snijcapaciteit is 10 mm met een scheidingscapaciteit van 16 mm.

Bovendien bevat de nieuwe Powermax 30 Air een nieuw ontworpen Air T30 snijtoorts met slijtdelen die tweemaal zo lang meegaan als die van de Powermax 30. Dit geeft lagere operationele kosten.

Het systeem is, net als alle Powermax-systemen, gemakkelijk in het gebruik met eenvoudige bedieningen. Daarnaast is het apparaat robuust met de betrouwbaarheid van Hypertherm Certified™ om prestaties te leveren in de meest veeleisende omgeving.

Download hier de brochure

Download hier de Powermax familie brochure

Bezoek onze webshop

Lees ook:

Optrel e684, de eerste volautomatische lashelm

Optrel introduceert de eerste volautomatische lashelm. De e684 past zichzelf volledig automatisch aan de lichtintensiteit aan. Een sensor in de lashelm meet de kracht van de lasboog, waarna de ADF-cassette zich automatisch aanpast aan de lichtintensiteit.

Techni Show van 11 t/m 14 maart 2014

De Techni-Show presenteert u het grootste en meest complete platform voor de maakindustrie van de Benelux. Hier vindt u innovaties, demo's, presentaties, workshops en themaroutes op het gebied van industriële productietechnieken, verwerking en bewerking van metalen en kunststoffen en toebehoren en hulpmiddelen.

Ceweld Select Dealer

Van Kampen Lastechniek kan vanaf nu een scala aan lastoevoegmaterialen leveren.

Van beklede laselektroden tot TIG lasdraden en van MIG lasdraden tot toevoegdraad voor onder poederdek lassen.