overzicht 2017 plasma slijtdelen Hypertherm

02-02-2017
overzicht 2017 plasma slijtdelen Hypertherm

De manier om de optimale prestaties te garanderen van uw Hypertherm Powermax plasma snij-installatie is de montage van originele Hypertherm slijtdelen. Deze slijtdelen zijn vervaardigd volgens de allernieuwste technologieën en ze voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen.

Tevens introduceert Hypertherm de nieuwe verlengde slijtdelen voor de Powermax 30, Powermax 30 XP en de Powermax 45 plasmasystemen.

Download hiier het overzicht.

Originele Hypertherm slijtdelen zijn ontworpen om de prestatie voor elke toorts, stroombron en de toepassing te verbeteren. Hypertherm test en verbetert deze slijtdelen voortdurend om de snijkwaliteit en de consistentie te verbeteren. Tevens tracht Hypertherm de levensduur van de slijtdelen te verhogen. Door het gebruik van originele Hypertherm slijtdelen waarborgt u uw systeem en bespaart u kosten voor het vervangen van onderdelen.

Onzuivere maatvoering van niet originele slijtdelen kunnen leiden tot dure problemen zoals een verkorte levensduur van de toorts, oververhitting en systeemstoring.

Bezoek onze webshop

Lees ook:

Skiron ventilatoren

Skiron ventilatoren

25-01-2017

Voor besloten ruimten waarvoor een centrale luchtventilator nodig is, kunnen de Skiron ventilatoren aan uw meest veeleisende industriële behoeften voldoen.

Skiron ventilatoren kunnen met hun krachtige maximum vermogen zowel positieve als negatieve luchtstroming (blazen en zuigen) geven in de meest moeilijke werkomgevingen.

Bymat Brushline-serie

Lasnaadreinigen, polijsten en etsen ... het kan allemaal met één enkele machine tegen een zeer aantrekkelijke prijs. De Duitse fabrikant Bymat heeft hiervoor divere reinigers voor. De Bymat-reinigers zijn geschikt voor intensieve lasnaadreiniging.

Alleen de Bymat Baseline serie is ontwikkeld voor minder frequente lasnaadreiniging. Alle Bymat series stellen u in staat om makkelijker, sneller en milieuvriendelijker lasnaden te reinigen en markeringen aan te brengen (o.a. serienummers, logo's) en zijn uitermate geschikt voor alle RVS-bewerkende bedrijven die streven naar een perfect eindresultaat!

NIL Verbindingsweek 2016

Zowel bedrijven als technische scholen kijken alweer uit naar de NIL verbindingsweek. De maakindustrie komt samen om de ontwikkelingen op het gebied van lassen, lijmen en snijden te bespreken tijdens dit unieke, driedaagse vakevenement op 1, 2 en 3 november.

Tientallen exposanten staan op deze beurs om hun organisaties en de producten en diensten die zij leveren aan u te presenteren.