Revolutionair: de Optrel VegaView 2.5

01-12-2015
Revolutionair: de Optrel VegaView 2.5

Het is eindelijk zover! De lasser hoeft nu niet veel te doen om een helder zicht te krijgen op zijn werkstuk.

De Optrel Vegaview, de nieuwe professionele lashelm met een onovertroffen slijpstand in kleur 2.5, is onlangs officieel door Optrel op de A+A in Düsseldorf geïntroduceerd

Na de introductie van de revolutionaire weldCAP, de ijzersterke TH3 gecertificeerde E3000 verse luchtmotor en 's werelds eerste échte volautomatische lashelm E684, komt Optrel nu alweer met een geweldige innovatie! Niet langer tast de lasser in het duister. De unieke Vegaview cassette heeft in de neutrale stand een lichtdoorlaat van 23%. Ter vergelijking: bij een lashelm met neutrale stand 4.0 is dat slechts 5%. Met de Vegaview 2.5 heeft de lasser in de neutrale stand dus een geweldig zicht op zijn of haar werkstuk, waardoor betere resultaten behaald worden en veel tijd bespaard wordt. Geen enkele andere lashelm kan hieraan tippen: alweer een absoluut wereldrecord voor Optrel.

Dowload hier de brochure

De Optrel Vegaview is verkrijgbaar zijn als lashelm, als las- veiligheidshelm combinatie, als verseluchthelm én als een verselucht- veiligheidshelm combinatie (TH3 gecertificeerd, een factor 10 maal schoner dan TH2 versies).

Bezoek onze webshop

Lees ook:

Cepro tochtlamellen

Cepro tochtlamellen

18-11-2015

Nu aangekomen in de herfst en met de winter voor de deur is het voor u en uw werknemers van belang om het natte, koude en winderige weertype binnen te weren.

Ook voor de goederen in uw magazijn en het gereedschap in uw werkplaats is het van belang dat er een warme en droge omgeving is.

Een goede oplossing hiervoor zijn de Cepro tochtlamellen.

De beste vacuum verpakking voor beklede elektroden

In de praktijk gaat doorgaans tot wel 40% van de elektroden verloren door het lek gaan van de vacuüm verpakking. De dominerende "Ready & VacPack" verpakkingen blijken in de praktijk uiteindelijk niet bestand te zijn tegen vallen, stoten en langdurige opslag.

Powermax 30 Air met ingebouwde compressor

De nieuwe telg in de Hypertherm Powermax familie is de Powermax 30 Air. Bent u gewend om uw compresser mee te nemen, dat is met deze nieuwe plasma snij-installatie verleden tijd.