Optrel True Colour

01-03-2017
Optrel True Colour

De door Optel speciaal ontwikkelde UV / IR lasfilter zorgt voor een realistische waarneming van kleuren.

Voorheen zag u een spectrum van groene kleuren door uw lashelm. Met de True Colour lasfilter ziet u een spectrum van realistische kleuren.
 

Optrel True Color

Zie hier het verschil tussen de groene en de realistische kleuren.
 

De volgende lashelmen worden met de True Colour lasfilter geleverd.

Optrel Panoramaxx

Deze nieuwe lashelm van Optrel is leverbaar vanaf juli 2017. Deze ultieme volautomatische lashelm die alle voordelen van onderstaande helmen in zich verenigt. Binnenkort meer informatie hierover.
Download hier de brochure.
Zie de Panoramaxx in de webshop.

Optrel e684

Deze lashelm is de eerste volautomatische lashelm met een superieure 1/1/1/1 ADF cassette. Alle ADF-lashelmen zijn semiautomatisch. Het is de enige lashelm die zich volautomatisch aanpast. Naast het grote gebruiksgemak en de tijdsbesparing heeft deze helm nog meer absoluut unieke features als hoekonafhankelijkheid, een True Colour filter en een voor de ogen van de lasser aangename openingsvertraging.
Download hier de brochure.
Zie de e684 in de webshop.

Optrel Vegaview 2.5

Deze lashelm is de eerste en enige professionele ADF-lashelm met een neutrale (slijp)stand in kleur 2.5. Voor het eerst hebben lassers een extreem helder zicht op hun werkstuk zonder hun helm af te zetten of open te klappen. Elke lasser weet wat dit betekent, confortabeler werken, een beter eindresultaat en een grote tijdsbesparing.
Download hier de brochure.
Zie de Vegaview 2.5 in de webshop.

Optrel Liteflip

De eerste en enige volautomatische Flip-Up ADF-lashelm. Er is lang op gewacht maar het resultaat is er naar: een topkwaliteit 1/1/1/2 ADF Flip-Up helm met een bereik van maar liefst 1/4/5-14. Het is niet zomaar een automatische Flip-up geworden! Volautomatische kleurinstelling voor optimale veiligheid en gebruiksgemak, een True Colour zicht op uw werkstuk en werkomgeving en een twilight ADF-functie waardoor de ogen minder belast worden. Lichtgewicht (530g) en ergonomisch ontworpen voor een minimale druk op hoofd en nek. Ook verkrijgbaar met veiligheidshelm.
Download hier de brochure.
Zie de Liteflip in de webshop.

Optrel p550 NEO

De vertrouwde p550 maar dan sterk verbeterd. Een topkwaliteit middenklasser met een vernieuwde 1/1/1/2 cassette, een kleurenecht True Colour filter en een langere batterij-levensduur tot 3000 uur.
Download hier de brochure.
Zie de p550 NEO in de webshop.

Tevens zijn alle bovengenoemde lashelmen verkrijgbaar in een PAPR systeem.

Optrel E3000

Een in alle opzichten superieur PAPR-systeem met een zeer korte terugverdientijd. Waarschijnlijk staat in de manual van uw huidige PAPR dat u voor de veiligheid elke keer voor aanvang van werkzaamheden een flow-test hoort te doen. De praktijk leert dat niet iedereen dat altijd consequent doet. De E3000 is gecertificeerd met geïntegreerde flowmeting waardoor u dus altijd 'in compliance' met normen en wetgeving werkt wel zo veilig voor lasser en werkgever! Los van "compliance" en veiligheid is dit PAPR systeem superieur in zuivering (TH3 filter is 10x schoner dan een TH2 filter) en in terugverdientijd dankzij een kostenbesparend voorfiltersysteem.
Download hier de brochure.
Zie de e3000 met de e684 in de webshop.
Zie de e3000 met de Vegaview 2.5 in de webshop.

Bezoek onze webshop

Lees ook:

3 jaar ongestoord werken met uw lasinstallatie.

Voor een vast bedrag per maand ongestoord werken met uw lasinstallatie. Wij regelen de financiering, het onderhoud en de NEN-3140 keuring voor u.

Na deze drie jaar heeft u geen maandelijkse kosten meer. Uiteraard kunnen wij voor de dan nog komende jaren het onderhoud en de NEN-3140 voor u verzorgen.

overzicht 2017 plasma slijtdelen Hypertherm

De manier om de optimale prestaties te garanderen van uw Hypertherm Powermax plasma snij-installatie is de montage van originele Hypertherm slijtdelen. Deze slijtdelen zijn vervaardigd volgens de allernieuwste technologieën en ze voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen.

Tevens introduceert Hypertherm de nieuwe verlengde slijtdelen voor de Powermax 30, Powermax 30 XP en de Powermax 45 plasmasystemen.

Skiron ventilatoren

Skiron ventilatoren

25-01-2017

Voor besloten ruimten waarvoor een centrale luchtventilator nodig is, kunnen de Skiron ventilatoren aan uw meest veeleisende industriële behoeften voldoen.

Skiron ventilatoren kunnen met hun krachtige maximum vermogen zowel positieve als negatieve luchtstroming (blazen en zuigen) geven in de meest moeilijke werkomgevingen.