Standaard Auto Nesting Software PNC-12 EXTREME

17-02-2016
Standaard Auto Nesting Software PNC-12 EXTREME

Koike introduceert vanaf heden standaard Auto Nesting CAD/CAM-software voor de Koike PNC-12 Extreme. Deze software helpt om de productiviteit te verhogen tijdens het voorbereiden van uw snijplan.

Tevens biedt Koike de mogelijkheid voor bestaande gebruikers van de PNC-12 Extreme tegen een kleine vergoeding over te stappen naar de nieuwe Auto Nesting Software.

Belangrijke nieuwe items:

DXF, DWG tekeningen kunnen direct worden geïmporteerd in FigDef8 / PNC-CAM voor het maken van uw snijonderdelen.  
Auto Nesting met één muisclick, deze software is geschikt om maximaal 12 verschillende soorten snijonderdelen per snijprocedure automatisch te nesten.
Automatische volgorde voor uw snijplan, incl. lead-in en lead-out.
Nieuwe layout, duidelijk en eenvoudig voor het optimaliseren en maken van snijplannen.  
Geschikt voor Windows 7, 8 of hoger

Bezoek onze webshop

Lees ook:

Binzel E3 wolfraamelektrode

Met de Binzel E3 wolfraam elektrode, kleur paars, worden ongekende prestaties behaald. Dit wordt bereikt door een doordachte mix van diverse oxides waaronder lanthaan (La), zirkonium (Zr) en yttrium (Y).

U kunt de E3 wolfraam elektrode testen!

SSL Certificaat

SSL Certificaat

10-02-2016

SSL is een afkorting voor Secure Socket Layer. SSL is een protocol voor het creëren van een versleutelde verbinding tussen onze website/webshop en uw internetbrowser.

Deze verbinding verzekert dat alle gegevens, die tussen u en Van Kampen worden verstuurd, geheim blijven voor buitenstaanders en niet vervreemd kunnen worden.

Binzel ABIMIG AT en WT, de nieuwe standaard in MIG lastoortsen.

Abicor Binzel heeft twee nieuwe typen MIG lastoortsen aan haar programma toegevoegd.

De ABIMIG AT en WT zijn er in een luchtgekoelde en een watergekoelde versie. Beide versies zijn voorzien van soepele slangenpakketten en demontabele zwanenhalzen.