De nieuwste Multi Vision en Multi C'Air III (PAPR)

20-12-2019
De nieuwste Multi Vision en Multi C'Air III (PAPR)

De nieuwste Multi Vision lashelm is een lichtgewicht lashelm geschikt voor de meeste las- en slijpprocessen en is er in een uitvoering met en zonder opklapvenster.

Deze lashelm zorgt voor een optimale bescherming van borst, hals, oren en gelaat tegen lasspatten en warmtestraling.

Tevens zorgt de vorm voor een optimale geleiding van de lasrook langs de helm. Deze Multi Vision lashelm is gemaakt van hoogwaardig hittebestendig materiaal en heeft een lange levensduur met 2 jaar garantie.

Download hiier de brochure

De u bekende Multi Vision lashelmen hebben al bijna 25 jaar hun hoogwaardige reputatie bewezen en zijn met een zeer aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding een blijvende topper binnen het assortiment.

De nieuwste Multi Vision lijn is er in de volgende varianten:

    Multi Vision Grind met ADF

    Multi Vision Grind Verse Lucht met ADF (te combineren met Multi C'Air III)

    Multi Vision Hybrid met ADF

    Multi Vision Hybrid Verse Lucht met ADF (te combineren met Multi C'Air III)

De nieuwste versie van het Multi C'Air verse lucht systeem is de Multi C'Air III.

Maximale veiligheid en comfort voor de lasser gaan goed samen met verhoogde productiviteit. De Multi C’Air III biedt werkcomfort in combinatie met een TH2 beschermingsgraad en is leverbaar met de Multi Vision lashelmen (ADF mét slijpstand). De constante luchtstroom van 170 tot 240 liter per minuut wordt elektronisch gestuurd. Een trilsignaal én een geluidsignaal waarschuwen tegen een te lage luchtstroom (bij lege batterij of verzadigd filter). Door een combinatie te maken van de Multi C’Air III met een Multi Vision verse lucht lashelm ontstaat de perfecte uitrusting van gelaats- en ademhalingsbescherming tijdens het lassen.

Bezoek onze webshop

Lees ook:

GoLine, waar de bescherming tegen lasrook begint

De GoLine reeks van Plymovent is een uitstekend startpunt voor bescherming tegen blootstelling tegen lasrook. Deze lijn bestaat uit een reeks lasrookafzuigers met filters voor eenmalig gebruik, ontworpen voor het afvangen en filteren van lasrook die ontstaat als gevolg van licht of incidenteel laswerk.

De GoLine bestaat uit 3 soorten producten: een mobiele filterunit of op de muur gemonteerde stationaire units met één of twee armen.

Rehm Tiger Digital: De nieuwe maatstaf voor TIG-lassen

De innovatieve Rehm Tiger Digital TIG lasinstallatie is de mobiele oplossing voor alle laswerkzaamheden bij u in de werkplaats of op locatie.

De Rehm Tiger 180/230 Digital met digitaal display combineert de meest hoogwaardige technologie met bedieningsgemak zodat u of uw collega eenvoudig en snel kan werken met de beschikbare hoogwaardige technologie.

Digital, de nieuwe norm op lasgebied

Tegenwoordig zijn de mogelijkheden van digitale hulp zeer uitgebreid.

Gebruik nu hiervoor uw lasinstallatie. Scrol mee met een greep uit de mogelijkheden.