3 jaar ongestoord werken met uw lasinstallatie.

22-02-2017
3 jaar ongestoord werken met uw lasinstallatie.

Voor een vast bedrag per maand ongestoord werken met uw lasinstallatie. Wij regelen de financiering, het onderhoud en de NEN-3140 keuring voor u.

Na deze drie jaar heeft u geen maandelijkse kosten meer. Uiteraard kunnen wij voor de dan nog komende jaren het onderhoud en de NEN-3140 voor u verzorgen.

Voor welk maandbedrag heeft u een MIG Puls lasinstallatie van 300 ampère.
 

MIG lasinstallatie Rehm Mega.Puls Focus 330 W

De lasparameters van de nieuwe Rehm MIG/MAG Puls lasinstallatie MPF zijn zeer uitgebreid. U heeft de keuze uit wel 179 synergie programma’s. U kunt uw laswerk nog eenvoudiger en professioneler uitvoeren met minder nabewerking. Met de UI of II stroomregeling kunt u sneller het werkstuk verlassen, terwijl er minder lasrook ontstaat.
Download hier de brochure.
 

Onderhoud

Gedurende de leaseperiode komen wij één maal per jaar uw lasinstallatie nazien op deugdelijkheid en zonodig repareren.
 

NEN-3140

Tevens verzorgen wij tijdens dit onderhoud de verplichte NEN-3140 keuring. Wij voorzien de lasinstallatie van de keuringssticker en u ontvangt digitaal het keuringscertificaat.

Het maandbedrag gedurende 36 maanden is € 186,00.

Ook voor andere MIG, TIG lasinstallatie en Plasma snij-installatie kunnen wij u een maandbedrag offreren.

Voor lagere maandlasten is het mogelijk een aanbetaling te doen waardoor de kredietsom afneemt. Ook kunt u een slottermijn opnemen: op deze wijze wordt niet over het gehele kredietsom afgelost. Aan het eind van de looptijd lost u de slottermijn in één keer af.

Als partner hebben wij gekozen voor Lease Factory. Lease Factory is al geruime tijd actief met het financieren en herfinancieren van kapitaalgoederen. Raadpleeg hier de site van Lease Factory.

De financiering en acceptatie geschiedt door Lease Factory.

Bezoek onze webshop

Lees ook:

overzicht 2017 plasma slijtdelen Hypertherm

De manier om de optimale prestaties te garanderen van uw Hypertherm Powermax plasma snij-installatie is de montage van originele Hypertherm slijtdelen. Deze slijtdelen zijn vervaardigd volgens de allernieuwste technologieën en ze voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen.

Tevens introduceert Hypertherm de nieuwe verlengde slijtdelen voor de Powermax 30, Powermax 30 XP en de Powermax 45 plasmasystemen.

Skiron ventilatoren

Skiron ventilatoren

25-01-2017

Voor besloten ruimten waarvoor een centrale luchtventilator nodig is, kunnen de Skiron ventilatoren aan uw meest veeleisende industriële behoeften voldoen.

Skiron ventilatoren kunnen met hun krachtige maximum vermogen zowel positieve als negatieve luchtstroming (blazen en zuigen) geven in de meest moeilijke werkomgevingen.

Bymat Brushline-serie

Lasnaadreinigen, polijsten en etsen ... het kan allemaal met één enkele machine tegen een zeer aantrekkelijke prijs. De Duitse fabrikant Bymat heeft hiervoor divere reinigers voor. De Bymat-reinigers zijn geschikt voor intensieve lasnaadreiniging.

Alleen de Bymat Baseline serie is ontwikkeld voor minder frequente lasnaadreiniging. Alle Bymat series stellen u in staat om makkelijker, sneller en milieuvriendelijker lasnaden te reinigen en markeringen aan te brengen (o.a. serienummers, logo's) en zijn uitermate geschikt voor alle RVS-bewerkende bedrijven die streven naar een perfect eindresultaat!