StrongHand lasmagneten

01-03-2016
StrongHand lasmagneten

StrongHand Tools staat o.a. bekend om haar brede assortiment aan topkwaliteit positioneerklemmen, lashoekmagneten, flexibele armmagneten, uitlijnklemmen, hoeksteunen, Shark klemmen, 3-dimensionale spanlasklemmen, positioneermagneten en aanverwante accessoires. Zowel voor plaatmateriaal, buizen en pijpen.

Deze hulpstukken garanderen een maximaal gebruiksgemak en een verhoogde arbeidsproductiviteit.

Elk StrongHand product is erop gericht de lasser en/of metaalbewerker zo efficiënt mogelijk te laten werken. Voor vrijwel elke werkstukopstelling biedt Stronghand de oplossing. Kijk voor meer info op de website van: www.stronghandtools.com

Lasmagneten zijn een belangrijke productgroep van StrongHand. Deze lasmagneten hebben verschillende vaste hoeken of variabel in te tellen hoeken. Tevens zijn ze er in verschillende sterktes. De meeste lasmagneten heb een aan / uit schakelaar.

Download hier de brochure

Bezoek onze webshop

Lees ook:

Standaard Auto Nesting Software PNC-12 EXTREME

Koike introduceert vanaf heden standaard Auto Nesting CAD/CAM-software voor de Koike PNC-12 Extreme. Deze software helpt om de productiviteit te verhogen tijdens het voorbereiden van uw snijplan.

Tevens biedt Koike de mogelijkheid voor bestaande gebruikers van de PNC-12 Extreme tegen een kleine vergoeding over te stappen naar de nieuwe Auto Nesting Software.

Binzel E3 wolfraamelektrode

Met de Binzel E3 wolfraam elektrode, kleur paars, worden ongekende prestaties behaald. Dit wordt bereikt door een doordachte mix van diverse oxides waaronder lanthaan (La), zirkonium (Zr) en yttrium (Y).

U kunt de E3 wolfraam elektrode testen!

SSL Certificaat

SSL Certificaat

10-02-2016

SSL is een afkorting voor Secure Socket Layer. SSL is een protocol voor het creëren van een versleutelde verbinding tussen onze website/webshop en uw internetbrowser.

Deze verbinding verzekert dat alle gegevens, die tussen u en Van Kampen worden verstuurd, geheim blijven voor buitenstaanders en niet vervreemd kunnen worden.