Megafil gevulde lasdraden met 3.1 certificaat

12-10-2016
Megafil gevulde lasdraden  met 3.1 certificaat

Naast diverse massieve lasdraden hebben wij ook de gevulde draden van Megafil in ons programma. Deze lasdraden hebben vele voordelen ten opzichte van de concurrerende- en massieve lasdraden voor dezelfde toepassingen.

Door het unieke fabricageproces hebben deze lasdraden een zeer goede doorvoer vanwege de perfecte rondheid. Dit resulteert in een hogere neersmelt en stroomdichtheid.

Tevens ontstaat er geen twist bij het afrollen, daardoor is deze ook zeer geschikt voor de lasrobots.

Megafil fabriceert alle gevulde draden naadloos waardoor er een zeer lange houdbaarheid ontstaat. Het waterstofgehalte is minder dan 3 ml per 100 gram.

Door het geagglomereerde poeder op een unieke wijze in de draad te verwerken, heeft deze een stabiele samenstelling. Dit maakt een hogere neersmelt mogelijk.

Alle lasdraden van Megafil worden onder CE keur geleverd en voorzien van een 3.1 certificaat. De meeste lasdraden hebben een keur tot -60 graden.

Download hier een overzicht van de Megafil gevulde lasdraden

Bezoek onze webshop

Lees ook:

De nieuwe Powermax 45 XP

Deze vernieuwde Powermax 45 XP behoort tot de nieuwste generatie plasma snij-installaties van Hypertherm. De Powermax 45 XP snijdt nu door 16mm heen (dit was 12 mm) en heeft een scheidingscapaciteit van 29mm.

De ingangsdruk van de lucht wordt automatisch geregeld (SmartSense™).

De vernieuwde Tiger

De vernieuwde Tiger

24-05-2016

De Tiger onder de TIG lasinverters is vernieuwd, nu nog lichter, sterker en mobieler dan elke andere draagbare stroombron in het compacte segment.

Dankzij het uitzonderlijk lage gewicht en de afmeting is de Tiger het ideale gereedschap voor mobiel gebruik met ongekende prestaties. De geïntegreerde procesfaciliteiten zijn uniek bij de compacte lasinstallaties.

De nieuwe Bymat 1140 RS

De nieuwe Bymat 1140 RS inclusief de vernieuwde koolstofvezelkwast, bijzondere prestaties voor een zeer gewone prijs.