De nieuwe Bymat 1140 RS

23-05-2016
De nieuwe Bymat 1140 RS

De nieuwe Bymat 1140 RS inclusief de vernieuwde koolstofvezelkwast, bijzondere prestaties voor een zeer gewone prijs.

De Bymat 1140 RS

Met de nieuwe, superieure high-frequency technologie van de Bymat 1140 RS reinigt en polijst u snel en efficiënt RVS-lasnaden en -oppervlaktes.  Ook het donker en licht signeren van serienummers, maatvoeringen of logo’s is zeer eenvoudig met deze veelzijdige krachtpatser die breed inzetbaarheid is met 4 eenvoudig in te stellen programma’s:
- Reinigen met de high-performance kwast  
- Polijsten met de high-performance kwast
- Donker signeren  
- Licht signeren

Hier meer informatie over de Bymat 1140 RS

Bymat reinigers bewijzen dagelijks hun meerwaarde :
- In een compacte constructie
- Fail-safe beveiligd
- Robuust en betrouwbaar
- Eenvoudig bedienbaar
- Draagbaar en dus overal inzetbaar
- Met corrosievrije RVS toebehoren
- Praktische, betrouwbare bajonetaansluitingen

De nieuwe professionele Bymat koolstofvezelkwast.

Is licht in gewicht en hoog-geleidend en staat daarmee garant voor optimale prestaties.
Deze ‘heavy duty’ kwast is traploos verstelbaar met een eenvoudige draai aan het handvat. Kies voor meer precisie met een kort ingestelde kwast of voor een groter bereik met de lange kwast. Moeilijk bereikbare plekken en lange lasnaden worden hierdoor eenvoudig en snel gereinigd. De kwasthouder biedt een goede grip en is gemaakt van hoogwaardige componenten voor intensief gebruik. De koolstof kwastpunt zelf is als verbruiksartikel eenvoudig te vervangen.

Hier meer informatie over de vernieuwde Bymat koolstofvezelkwast

De nieuwe 100% PH-neutrale LF-reinigingsvloeistof.

Bymat biedt meerdere reinigingsvloeistoffen maar over de nieuwe Bymat LF-reinigingsvloeistof op alcoholbasis moeten wij u meer vertellen.  Deze LF-reinigingsvloeistof is namelijk geheel PH-neutraal en is daardoor uitermate geschikt voor RVS-werkzaamheden voor de voedingsmiddelenindustrie. Na gebruik van deze LF-reinigingsvloeistof kan het RVS oppervlak eenvoudig met een nat doekje (bij voorkeur met onthard water) worden gereinigd. Kortom: veilig en tijdbesparend!

Bezoek onze webshop

Lees ook:

RSG Safety

RSG Safety

21-04-2016

RSG Safety is een gespecialiseerde fabrikant van Persoonlijke Beschermingsmiddelen (PBM’s) en diensten. Het RSG assortiment omvat o.a. T-AirLine complete persluchtoplossingen, half- en volgelaatmaskers en een brede lijn aan wegwerp-coveralls.

Actie: 10 halen 5 betalen!

StrongHand lasmagneten

StrongHand Tools staat o.a. bekend om haar brede assortiment aan topkwaliteit positioneerklemmen, lashoekmagneten, flexibele armmagneten, uitlijnklemmen, hoeksteunen, Shark klemmen, 3-dimensionale spanlasklemmen, positioneermagneten en aanverwante accessoires.

Zowel voor plaatmateriaal, buizen en pijpen.

Weldsafe oogbescherming

Weldsafe veiligheidsbrillen, lasbrillen en gelaatsschermen onderscheiden zich in kwaliteit en draagcomfort. Veiligheid en gebruiksgemak zijn binnen een modern vormgegeven concept gewaarborgd.

Met Weldsafe bent u verzekerd van optimale prestaties tegen een aantrekkelijke prijs. Weldsafe gelaatschermen nu met extra korting. Deze actie duurt tot en met 15 mei 2016.