De beste vacuum verpakking voor beklede elektroden

02-11-2015
De beste vacuum verpakking voor beklede elektroden

In de praktijk gaat doorgaans tot wel 40% van de elektroden verloren door het lek gaan van de vacuüm verpakking. De dominerende "Ready & VacPack" verpakkingen blijken in de praktijk uiteindelijk niet bestand te zijn tegen vallen, stoten en langdurige opslag.

Met de nieuwe ontwikkeling van een speciale met nylon versterkte meerlaags folie en een slimme verpakkingsslede overleeft de volledig nieuw ontwikkelde Ultra dry III vacuüm verpakking zeer langdurige opslag en zelfs het ongewenst vallen en stoten tijdens transport en magazijn handelingen.

Bij deze Ultra dry III verpakking is er gekozen voor nog kleinere verpakkings eenheden van 0,7 en respectievelijk 0,8 kg om te voorkomen dat er alsnog opnieuw geherdroogd moet worden als gevolg van het te lang blootstellen aan de buitenlucht.

Bezoek onze webshop

Lees ook:

Powermax 30 Air met ingebouwde compressor

De nieuwe telg in de Hypertherm Powermax familie is de Powermax 30 Air. Bent u gewend om uw compresser mee te nemen, dat is met deze nieuwe plasma snij-installatie verleden tijd.

Optrel e684, de eerste volautomatische lashelm

Optrel introduceert de eerste volautomatische lashelm. De e684 past zichzelf volledig automatisch aan de lichtintensiteit aan. Een sensor in de lashelm meet de kracht van de lasboog, waarna de ADF-cassette zich automatisch aanpast aan de lichtintensiteit.

Techni Show van 11 t/m 14 maart 2014

De Techni-Show presenteert u het grootste en meest complete platform voor de maakindustrie van de Benelux. Hier vindt u innovaties, demo's, presentaties, workshops en themaroutes op het gebied van industriële productietechnieken, verwerking en bewerking van metalen en kunststoffen en toebehoren en hulpmiddelen.