Cepro tochtlamellen: hou de kou uit de werkplaats!

02-12-2020
Cepro tochtlamellen: hou de kou uit de werkplaats!

Nu aangekomen in de herfst en met de winter voor de deur is het voor u en uw werknemers van belang om het natte, koude en winderige weertype binnen te weren.

Ook voor de goederen in uw magazijn en het gereedschap in uw werkplaats is het van belang dat er een warme en droge omgeving is.

Een goede oplossing hiervoor zijn de Cepro tochtlamellen.

Hiermee worden de nadelige invloeden van het klimaat buiten gehouden. Zij dragen bij tot betere arbeidsomstandigheden in uw bedrijf.

Voor een vrijblijvende prijsopgave treft u hieronder een informatieformulier aan. Op het vervolgvel hiervan kunt u uw gewenste tochtafscherming kiezen en de benodigde maten aangeven.

Download hier uw offerte aanvraagformulier

U kunt dit ingevulde formulier opslaan als PDF en het aan ons mailen (info@vankampen.nl). Binnen 48 uur ontvangt u van ons een vrijblijvende offerte.

Naast de hierboven genoemde tochtafschermingen uit ons leveringsprogramma hebben wij binnen de groepen ruimtelijke- en persoonlijke veiligheid o.a. lasrookafzuiging, lasgordijnen, lasdekens, lasschermen, lashelmen en lashandschoenen.

Bezoek onze webshop

Lees ook:

lashelm Shine SparX Double OLED

Met trots presenteert SHINE de nieuwe SparX Double OLED lashelm. De allereerste automatische lashelm met OLED lens technologie met een Bluetooth afstandsbediening om de instellingen van uw automatisch filter te kunnen aanpassen.

De lens is voorzien van True Color technologie voor een perfecte kleurweergave en van de hoogste optische classificatie volgens de EN379 1/1/1/1.

Product van de maand mei 2020

Gecertificeerde Cepro Clear Covid-19 Schermen & Gordijnen

Houdt de werkplek van u en uw collega’s veilig tijdens COVID-19.

De Cepro Clear Covid-19 schermen & gordijnen voldoen allen aan de B2-norm en sommigen aan de B1-vlamvertragende norm volgens DIN 4102-01.

Product van de maand april 2020

MobileGo Plus, deze mobiele lasrookafzuiger voor licht gebruik met 4 unieke kenmerken.

- KUA afzuigarm: de #1 keuze van onze klanten
- Compact, krachtig en gemakkelijk te manoeuvreren
- Makkelijk te gebruiken en te onderhouden
- Tweetrapsfilter voor een langere levensduur van het filter