Bymat Brushline-serie

01-11-2016
Bymat Brushline-serie

Lasnaadreinigen, polijsten en etsen ... het kan allemaal met één enkele machine tegen een zeer aantrekkelijke prijs. De Duitse fabrikant Bymat heeft hiervoor divere reinigers voor. De Bymat-reinigers zijn geschikt voor intensieve lasnaadreiniging.

Alleen de Bymat Baseline serie is ontwikkeld voor minder frequente lasnaadreiniging. Alle Bymat series stellen u in staat om makkelijker, sneller en milieuvriendelijker lasnaden te reinigen en markeringen aan te brengen (o.a. serienummers, logo's) en zijn uitermate geschikt voor alle RVS-bewerkende bedrijven die streven naar een perfect eindresultaat!


Enkele voordelen van deze lasnaadreinigers-polijsters-etsers :
* Groot gebruiksgemak en overal in te zetten waar 230V voor handen is.
* Snel en duurzaam resultaat.
* Hoogglanspolijsten mogelijk, ook 3-dimensionaal: oppervlaktes en hoeken als voorheen.
* Directe passivatie van de lasnaad.
* Kleine oneffenheden verwijderen op een schaal van 1/1000e millimeter.
* In tegenstelling tot slijpwerk, geen kans op beschadigingen.
* Goed toe te passen op de lastigste plekken.
* Koolstofstempels die makkelijk door uzelf aanpasbaar zijn.
* Brushline machines : dankzij invertertechnologie lage voltages en dus minimale slijtage van borstels.

BASELINE:
De Bymat Baseline serie zal zeer gewaardeerd worden door keuken- en meubelfabrikanten, ketelbouwers, de automobielindustrie, apparatenproducenten,  de farmaceutische en levensmiddelenindustrie, brouwerijen, deurenfabrikanten, pijpleidingbewerkers, de chemische industrie, de facadebouw, winkelbouw, liftenbouw.

BRUSHLINE
De Bymat Brushline serie is in de nazomer van 2016 geïntroduceerd en is gebaseerd op de nieuwste invertertechnologie, die vele voordelen biedt. De overige drie Bymat lijnen bieden een oplossing voor elk budget, van Premium tot extreem economisch (Baseline). Deze machines zijn leverbaar maar op basis van de beste prijs-kwaliteits-verhouding adviseren wij u een keuze te maken voor een van Brushline machines.

Bezoek onze webshop

Lees ook:

NIL Verbindingsweek 2016

Zowel bedrijven als technische scholen kijken alweer uit naar de NIL verbindingsweek. De maakindustrie komt samen om de ontwikkelingen op het gebied van lassen, lijmen en snijden te bespreken tijdens dit unieke, driedaagse vakevenement op 1, 2 en 3 november.

Tientallen exposanten staan op deze beurs om hun organisaties en de producten en diensten die zij leveren aan u te presenteren.

Megafil gevulde lasdraden  met 3.1 certificaat

Naast diverse massieve lasdraden hebben wij ook de gevulde draden van Megafil in ons programma. Deze lasdraden hebben vele voordelen ten opzichte van de concurrerende- en massieve lasdraden voor dezelfde toepassingen.

Door het unieke fabricageproces hebben deze lasdraden een zeer goede doorvoer vanwege de perfecte rondheid. Dit resulteert in een hogere neersmelt en stroomdichtheid.

De nieuwe Powermax 45 XP

Deze vernieuwde Powermax 45 XP behoort tot de nieuwste generatie plasma snij-installaties van Hypertherm. De Powermax 45 XP snijdt nu door 16mm heen (dit was 12 mm) en heeft een scheidingscapaciteit van 29mm.

De ingangsdruk van de lucht wordt automatisch geregeld (SmartSense™).