Binzel E3 wolfraamelektrode

15-02-2016
Binzel E3 wolfraamelektrode

Met de Binzel E3 wolfraam elektrode, kleur paars, worden ongekende prestaties behaald. Dit wordt bereikt door een doordachte mix van diverse oxides waaronder lanthaan (La), zirkonium (Zr) en yttrium (Y).

U kunt de E3 wolfraam elektrode testen!

Indien u de diameter van de wolfraam elektrode, waar u mee last, doorgeeft via de mail info@vankampen.nl dan ontvangt u deze geheel gratis.

De beste eigenschappen van de verschillende oxides worden benut in de Binzel E3 wolfraam elektrode.

Zo is deze alleskunner te gebruiken bij zowel gelijkstroom als wisselstroom. Dus één type wolfraam elektrode voor al het te lassen materiaal.

De lange standtijd, stabiele boog en de hoge stroombelastbaarheid van de E3 wolfraam elektrode komen de laskwaliteit ten goede. Tevens zorgt de lange standtijd samen met de goede ontstekings- en herontstekings eigenschappen ervoor dat de wolfraam elektrode minder vaak geslepen hoeft te worden. Hierdoor kan de lasser efficiënter werken.

Wel dient, zowel het slijpen van de punt als het afstellen van de balansregeling van de TIG stroombronmet, zorg te geschieden.

Download hier de Binzel E3 instructiekaart

Voordelen van Binzel E3 wolfraam elektrode

  • De beste ontsteking- en herontstekingseigenschappen
  • Bruikbaar voor zowel DC als AC TIG lassen
  • Hoge belastbaarheid
  • Zeer lange levensduur
  • Geringe vervorming van de elektrodepunt
Bezoek onze webshop

Lees ook:

SSL Certificaat

SSL Certificaat

10-02-2016

SSL is een afkorting voor Secure Socket Layer. SSL is een protocol voor het creëren van een versleutelde verbinding tussen onze website/webshop en uw internetbrowser.

Deze verbinding verzekert dat alle gegevens, die tussen u en Van Kampen worden verstuurd, geheim blijven voor buitenstaanders en niet vervreemd kunnen worden.

Binzel ABIMIG AT en WT, de nieuwe standaard in MIG lastoortsen.

Abicor Binzel heeft twee nieuwe typen MIG lastoortsen aan haar programma toegevoegd.

De ABIMIG AT en WT zijn er in een luchtgekoelde en een watergekoelde versie. Beide versies zijn voorzien van soepele slangenpakketten en demontabele zwanenhalzen.

Revolutionair: de Optrel VegaView 2.5

Het is eindelijk zover! De lasser hoeft nu niet veel te doen om een helder zicht te krijgen op zijn werkstuk.