Cepro catalogus 2020

24-02-2020
Cepro catalogus 2020

Cepro® is specialist in het veilig inrichten van las- en slijpwerkplekken en biedt daarvoor een omvangrijk pakket producten en diensten. Cepro® producten verhogen niet alleen de veiligheid maar ook de efficiency van de werkplek, waardoor een verbetering van de workflow en daarmee kostenbesparingen gerealiseerd kunnen worden.

Alle Cepro® producten zijn het resultaat van jarenlange ervaring in het ontwerpen en inrichten van veilige las- en slijpwerkplekken.

Zij voldoen aan alle geldende normen en voorschriften, ook op de diverse deelterreinen van het programma.

Download hier de catalogus 2020

Niet alle producten in de catalogus zijn opgenomen in de website. Indien u vragen heeft over bepaalde artikelen, stuur dan een mail naar info@vankampen.nl.

Bezoek onze webshop

Lees ook:

Rehm Focus.Arc P volledig digitale MIG Puls lasinstallatie

Of het nu gaat om het verbeteren van prestaties, kwaliteitsverbetering of een verantwoorde bescherming van de gezondheid, met het volledige digitaal gestuurde lasproces FOCUS.ARC profiteert u van alle voordelen.

De Focus.Arc P is ontwikkeld voor de toekomst. Deze nieuwste telg uit het ultra moderne leveringsprogramma van Rehm zet volledig nieuwe normen in MIG/MAG lastechnologie.

U kunt dit zelf ervaren, vraag een demonstratie aan. Of u nu staal, RVS of aluminium verlast, u ziet het verschil direct.

Keuze van uw drukregelaar

Globaal zijn er drie hoofdgroepen:

Drukregelaars voor technisch gebruik. U kunt denken aan uw autogene lasset of de drukregelaar op uw MIG/MAG of TIG lasinstallatie. Maar ook voor het op druk zetten van drukvaten of koelsystemen.

Drukregelaars voor leidingsystemen. Een centraal punt waar u uw cilinders (pakket) plaatst en vervolgens met een leidingsysteem het gas naar verschillende afname punten distribueert. Hierbij kan iedere afnemer zijn eigen gasdebiet instellen.

Drukregelaars voor (hoog)zuivere of medicinale gassen waar de zuiverheid van belang is of een hoger druk of capaciteit gewenst is.

De nieuwste Multi Vision en Multi C'Air III (PAPR)

De nieuwste Multi Vision lashelm is een lichtgewicht lashelm geschikt voor de meeste las- en slijpprocessen en is er in een uitvoering met en zonder opklapvenster.

Deze lashelm zorgt voor een optimale bescherming van borst, hals, oren en gelaat tegen lasspatten en warmtestraling