Rehm lasapparaat

Rehm lastechniek bij Van Kampen

Rehm is een gerenommeerd merk dat verschillende installaties op het gebied van lastechniek levert. Dit Duitse merk bestaat al sinds de jaren zeventig en produceert veel technologisch hoogwaardige lasapparaten voor zowel MIG lassen als TIG lassen. Dankzij de constante innovatie heeft dit bekende merk zeer effectieve en duurzame lassystemen ontwikkelt. Van Kampen heeft veel verschillende installaties van Rehm in het assortiment.

Rehm Mega Arc. Mega Puls en andere MIG installaties

Op het gebied van MIG lassen heeft Rehm onder andere Mega Puls lasinstallaties, maar ook verschillende inverters en lasinstallaties, zoals de Mega. Arc. Deze MIG lasinstallaties van Rehm zijn van hoogwaardige kwaliteit en kunnen traploos versteld worden. Zo heeft de Mega. Arc de hoogste inschakelduur een Focus.Arc waardoor de naadopeningshoek kleiner wordt en u sneller kunt werken.

Rehm TIG lassen

Ook op het gebied van TIG lassen heeft Rehm verschillende hoogwaardige installaties. De Invertig. Pro lasinstallaties, de Tiger 180 en de Tiger 230 lasinstallaties zijn maar een paar van de installaties die wij van Rehm in ons assortiment hebben. De Invertig. Pro heeft een maximaal bedieningscomfort en zorgt voor een perfect boogstabiliteit. Hierdoor krijgt u lassen van ongekende kwaliteit.

Onderhoud en reparatie van uw Rehm lasapparaat

Ook voor onderhoud en reparatie van uw Rehm lasapparaat bent u bij Van Kampen aan het juiste adres. Wij beschikken over de juiste kennis om uw systemen vakkundig te repareren, zodat u geld bespaart en weer veilig aan de slag kunt. Voor meer informatie of advies over onze verschillende systemen en lasinstallaties neemt u contact met ons op; wij zijn u graag van dienst!