Plymovent

Plymovent lasdampafzuiging lasser aan het werkLasdampafzuiging van Plymovent is onmisbaar als u veilig wilt lassen. Bij het lassen komen verschillende dampen en stofdeeltjes vrij die schadelijk zijn voor de gezondheid van de lasser. Daarom is het belangrijk om adequate maatregelen te nemen, vooral wanneer in een afgesloten ruimte wordt gewerkt. Bij Van Kampen heeft u de mogelijkheid verschillende soorten lasdampafzuiging van Plymovent te bestellen, zodat u de veiligheidsrisico’s kunt terugdringen.
 

Lasrook afzuigen met Plymovent

Lasdamp wordt ook wel lasrook genoemd en kan ernstige schade aan de gezondheid toebrengen, afhankelijk van de concentratie, samenstelling en de positie van de lasser. Daarom is het van belang om een goede lasrookafzuiging te hebben. Wij hebben van Plymovent onder andere mobiele afzuigingen, zodat u altijd afzuiging hebt bij uw laswerk.
 

Lasdampafzuiging Plymovent en toebehoren

Bij Van Kampen vindt u van Plymovent stationaire afzuiging of mobiele afzuiging, zodat u altijd lasdampafzuiging hebt in uw werkplaats of op locatie. Daarnaast hebben wij ook onderdelen en filterpatronen van Plymovent in ons assortiment, zodat u altijd een goedwerkende lasrookafzuiging heeft. Wij nemen veiligheid serieus, daarom geven wij u graag advies over onze producten. Bezoek onze webshop of neem contact met ons op!