Lastechniek

Lastechniek Van KampenVan Kampen is gespecialiseerd in gas- en lastechniek. Lassen is een gespecialiseerd vakgebied en voor het beste resultaat is het van groot belang dat de (las)materialen die gebruikt worden van hoge kwaliteit zijn. Daarom levert Van Kampen verschillende kwalitatief hoogwaardige (las)materialen op het gebied van lastechniek. Van diverse gassen die bij lassen gebruikt worden tot toevoegmaterialen.
 

Voor kwaliteit, kennis en service

Kwaliteit en service staan bij Van Kampen voorop. Ons doel is om u zo goed mogelijk van dienst te zijn met onze materialen, maar ook met onze uitgebreide kennis en ervaring van lastechniek. Graag adviseren wij u over de materialen die u het beste kunt gebruiken en helpen wij u om eventuele problemen op te lossen. Daarnaast kunnen wij onderhoud en reparaties uitvoeren, zodat u altijd veilig kunt werken met alle las- en snijapparatuur.
 

Van Kampen; dé naam in Lastechniek

Door onze jarenlange ervaring op het gebied van gas- en lastechniek zijn wij dé naam in lastechniek. Met onze expertise kunnen wij u uitstekend adviseren met de aanschaf en het onderhoud van lasmaterialen! Neem voor meer informatie contact met ons op.