Lasdampafzuiging

Lasdampafzuiging bestellen bij van Kampen lastechniekLasdampafzuiging is onmisbaar als u veilig wilt lassen. Bij het lassen komen verschillende dampen en stofdeeltjes vrij. Dit wordt lasdamp genoemd en is schadelijk voor de gezondheid van de lasser. Daarom is het belangrijk om adequate maatregelen te nemen, vooral wanneer in een afgesloten ruimte wordt gewerkt. Bij Van Kampen heeft u de mogelijkheid verschillende soorten lasdampafzuiging te bestellen, zodat u de veiligheidsrisico’s kunt terugdringen.
 

Afzuigen van uw lasdampen

Lasdamp wordt ook wel lasrook genoemd en kan ernstige schade aan de gezondheid toebrengen, afhankelijk van de concentratie, samenstelling en de positie van de lasser. Daarom is het van belang om een goede lasdampafzuiging te hebben. Wij hebben van Plymovent onder andere mobiele afzuigingen, zodat u altijd afzuiging hebt bij uw laswerk.
 

Lasdampafzuiging en toebehoren

Bij Van Kampen vindt u stationaire afzuiging of mobiele afzuiging, zodat u altijd lasdampafzuiging hebt in uw werkplaats of op locatie. Daarnaast hebben wij ook onderdelen en filterpatronen in ons assortiment, zodat u altijd een goedwerkende lasdampafzuiging heeft. Wij nemen veiligheid serieus, daarom geven wij u graag advies over onze producten. Neem gerust contact met ons op.