Lasbescherming

Lasbescherming bij Van Kampen

Alles op het gebied van lasbescherming vindt u bij Van Kampen. Lassen brengt verschillende gezondheidsrisico’s met zich mee voor de lasser. Met goede lasbescherming is het mogelijk om deze risico’s te minimaliseren. Daarnaast is het belangrijk om ook veiligheidsmaatregelen te treffen in de ruimte waar gelast wordt. Zo wordt de kans op gevaarlijke situaties en ongelukken verkleind. Bij Van Kampen bent u aan het juiste adres voor zowel uw persoonlijke veiligheid als ruimtelijke veiligheid.

Veilig lassen met lasbescherming

Persoonlijke veiligheid van de lasser kan vergroot worden met behulp van lasbescherming als lasbrillen en lashandschoenen. Ook kunt u bij ons een lashelm aanschaffen; wij hebben verschillende soorten lashelmen beschikbaar. Het felle licht dat ontstaat bij het lassen is niet goed voor de ogen. De juiste bescherming kan schade aan de ogen voorkomen. Daarnaast werkt een lasser ook met hoge temperaturen. Om deze reden is het ook belangrijk om beschermende kleding te dragen. Ook de ruimtelijke veiligheid is belangrijk bij het lassen. Lascabines zorgen voor geluidsreductie. Om beschadigingen te voorkomen en omstanders te beschermen kunt u bij ons terecht voor:

  • lasdekens;
  • lasgordijnen;
  • lasschermen.

Lasbescherming bij Van Kampen

Bij Van Kampen vindt u echt alles op het gebied van lasbescherming. Wij hebben een ruim assortiment in onze webshop. Uw bestelling wordt dan bij u afgeleverd. Heeft u verder vragen over onze producten op het gebied van lasbescherming? Of wilt u specifiek advies, zodat u zeker weet dat u de juiste bescherming aanschaft? Neem dan gerust contact met ons op en wij beantwoorden al uw vragen.