Drukregelaar gas

Drukregelaar Gloor van Kampen

Een gasdrukregelaar is erg belangrijk bij het lassen, niet alleen voor het laswerk zelf, maar ook voor de veiligheid. Bij Van Kampen kunt u verschillende soorten drukregelaars vinden waaronder een drukregelaar voor zuivere gassen of een tweetraps drukregelaar voor een meer constant drukniveau. Al onze artikelen zijn van de best mogelijke kwaliteit, om uw veiligheid zo veel mogelijk te kunnen waarborgen.

Verschillende soorten gasdrukregelaars

Bij Van Kampen vindt u verschillende soorten drukregelaars. Zo verkopen wij drukregelaars voor de industrie, maar ook wanneer u op zoek bent naar een drukregelaar voor een leidingsysteem kunnen wij u helpen. Zo hebben wij de juiste drukregelaar voor elke toepassing. Is er een onderdeel aan vervanging toe? Bij ons vindt u ook genoeg onderdelen om ervoor te zorgen dat u uw drukregelaar langer op een veilige manier kunt gebruiken. Hiermee kunt u veel geld besparen.

Drukregelaar zuivere gassen

Voor zuivere gassen is een speciale drukregelaar nodig. Bij Van Kampen vindt u de juiste drukregelaars! Zo kunnen wij speciale appendages leveren die voldoen aan alle eisen die er zijn, zodat de zuiverheid gewaarborgd wordt. Voor elke klus kunnen wij de juiste drukregelaar leveren. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor alle overige lasmaterialen die u nodig kunt hebben, zoals:

  • laskabels;
  • gutstangen;
  • lassprays;
  • Wolfram electroden.

Van drukregeltechiek tot autogeen of elektrisch lasgereedschap, bij van Kampen Lastechniek vindt u het allemaal. 

Drukregelaar kopen

Bestel de drukregelaar die u nodig heeft eenvoudig bij Van Kampen. Van een drukregelaar voor zuivere gassen tot een tweetraps drukregelaar; u vindt het allemaal bij ons in de webshop. Ook voor advies over de juiste drukregelaars bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben de juiste kennis om al uw vragen te beantwoorden! Neem daarom direct contact met ons op.