Plasma snijsystemen

Alle informatie over de meest gebruikte plasma snijsystemen van Hypertherm vindt u op deze pagina. 

Onbetwist de marktleider in de wereld is Hypertherm

Niet voor niets worden op de meeste snijbanken Hypertherm plasma snijsystemen geplaatst. Hoge snelheden, superieure sneden en lange standtijden van slijtdelen maken deze keuze rechtvaardig.
Van dun naar dik materiaal, op welk geleidend materiaal dan ook, u snijdt het met Hypertherm.

Hypertherm Powermax 30 XP en 30 Air

Hypertherm Powermax 30Deze op invertertechniek gebaseerde stroombron weegt slechts 9 kilogram. De primaire voeding bedraagt 230 volt bij 13,5 ampére.

De Powermax 30 XP heeft een aanbevolen snijcapaciteit van 6mm met een maximum van 12mm.
De Powermax 30 Air heeft een ingebouwde luchtcompresser.

Hypertherm Powermax 45 XP

Hypertherm Powermax 45 XPDeze plasmasnij-installatie, gebouwd volgens het concept van de Powermax 30 heeft sublieme snij-eigenschappen.

De primaire voeding bedraagt 400 volt bij 10 ampére.
De Powermax 45 heeft een aanbevolen snijcapaciteit van 12mm met een maximum van 19mm.

Hypertherm Powermax 65 en 85

De Powermax 65 en Powermax 85 zijn degelijke en veelzijdige systemen met technologische innovaties en nieuwe vormen van eenvoud voor lucht-plasmasnijden en plasmagutsen.

Nieuwe functies voor een eenvoudige configuratie en bediening zorgen voor extra productiviteit en zekerheid bij de gebruiker. Op het gebied van toortsen is er nu de nieuwe Duramax-serie.

Voor een ongeëvenaarde veelzijdigheid bij zowel handbediende als gemechaniseerde toepassingen, en een verbeterde snijkwaliteit, snelheid en levensduur van de slijtdelen.

Hypertherm Powermax 105 en 125

Door zijn hoge inschakelduur is deze Hypertherm plasmasysteemn geschikt voor het werken onder zware omstandigheden.
De stroombron is gemaakt volgens geavanceerde invertertechniek en voorzien van een gepatenteerd ontsteeksysteem zonder hoogfrequent. Door de "shield" technologie zijn de standtijden van electroden en monstukken sterk verbeterd.
De toorts heeft een ergonomische handgreep en een ingebouwde veiligheidsschakeling voor maximale bescherming van de gebruiker.

FineCut Consumables

De slijtdelen zijn ideaal voor het snijden van dun materiaal. Door de zeer smalle plasmaboog heeft u weinig verkleuring aan de randen van de snede. Hierdoor is de snede zeer smal, waardoor het uiterlijk dichtbij de snede van een laser zit.

Overtuig u zelf en neem de proef op de som; laat ons een vrijblijvende demonstratie verzorgen. De hierin geïnvesteerde tijd wint u snel terug met de Hypertherm plasma snijsytemen.

Webshop