Cilindertoebehoren

Wij leveren alles op gebied van openen, aansluiten, vervoeren en opslag van cilinders. 

Van cilindersleutel tot cilinderberging vindt u bij ons.

Alles wat u nodig heeft voor het openen, aansluiten, vervoeren en opslag van cilinders industiële- en zuivere gassen leveren wij. Ook overvulslagen en koppelslagen voor iedere gassoort kunt u bij ons terecht. 

Wilt u meer weten raadpleeg dan onze webshop of stel een vraag

Cilindertransportwagens

Voor het intern transport heeft u de keuze uit verschillende cilindertransportwagens.

Een aantal van deze cilindertransportwagens kunnen tevens dienst doen als o.a. mobiele las- en snijset.
Apparatuur, zoals drukregelaars, slangen, las- en snijgereedschap, maar ook snelkoppelingen om op een snelle en eenvoudige wijze uw gas- en zuurstog slangen te koppelen vindt u in de rubrieken Drukregeltechniek en Autogeen lasgereedschap.

Hier afgebeeld ziet u een cilindertransportwagen voor een TIG lasinstallatie met een 30 of 50 liter argoncilinder. Tevens is deze cilindertransportwagen voorzien van beugels voor het TIG lasdraad en een hijsbeugel.

Cilinderbergingen

De cilinderbergingen zijn ontwikkeld in nauwe samenwerking met toonaangevende producenten van cilindergassen. Uiteraard voldoen deze cilinderbergingen aan de normen die hiervoor gelden.

De onderhoudsvrije, prefab betonnen cilinderbergingen met stalen deuren, zijn speciaal ontworpen voor de veilige en doelmatige opslag van gascilinders en cilinderbatterijen. Tevens kunnen deze cilinderbergingen ingezet worden voor gasdistibutiesystemen.

Cilinderbergingen zijn ook verkrijgbaar in stalen uitvoering. Deze stalen cilinderbergingen zijn op maat te leveren, maar ook als prefab uitvoering.

Webshop