Autogeen lasgereedschap

Voor ieder wat wils! Wij bieden u een compleet programma autogene las- en snijgereedschap.

Een compleet programma autogene las- en snijgereedschap

Van handgereedschap tot gemechaniseerde snijsystemen. Merken zoals Precioso, Caliber, Gloor, PHL en Koike kunnen wij uit voorraad leveren.

De ME-2000 hardsoldeerset is de ideale partner voor de koeltechniek

hardsoldeerset ME 2000De ME-2000 (HS-4) is een professionele hardsoldeerset. Door de compacte uitvoering en het lage gewicht is de ME-2000 ideaal voor op locatie.

Door de combinatie van zuurstof- en propaangas is het solderen van koelleidingen met o.a. zilversoldeer een fluitje van een cent.

Autogene las- en snijgereedschap

De Precioso las- en snijset en de Caliber snijbrander zijn zeker een begrip in Nederland.
Ongetwijfeld heeft u en/of uw collega's het autogeen lassen geleerd met deze oerdegelijke las- en snijbranders.

Het Ideal en Lilliput las- en snijgereedschap van Gloor uit Zwitserland treft u al decennia aan in Nederland.
Het Ideaal las- en snijgereedschap vindt zijn weg bij constructie- en installatiebedrijven, het Lilliput las- en snijgereedschap treft u aan bij de autoschadebedrijven.

Vaste of transportabele las- en snijsets

Indien een vaste plek voor uw autogene las- en snijset niet wenselijk is. U heeft laswerk op verschillende plekken in uw werkplaats of op locatie, dan een transportabel las- en snijset de uitkomst. Deze set kunt u inuitgevoerd met 5, 10, 30 of 50 liter uitgevoerd worden.

Deze lassets kunnen zonder cilinders geleverd worden. TIndien u deze lassets wel met cilinders geleverd wilt hebben, dan kunt u kiezen uit huurcilinders of ruillcilinders.

Koike gemechaniseerde snijsystemen

De Handy Auto Kit Plus is de ideale gemechaniseerde handsnijbranders waar kwaliteitssneden vereist zijn.

De gemechanbiseerde autogene snijsystemen, zoals IK-93 Hawk, IK-12 Beetle en de IK-12-Max zijn inzetbaar voor langere kwaliteitssneden.
Indien u kwaliteitssneden moet snijden in pijp en profielen, of aan de hand van sjablonen dan heeft Koike daar ook de oplossing voor.

Webshop