Lasdraad

Lasdraad is er in verschillende soorten. Zo zijn er lasdraden van aluminium, staal en RVS. Daarnaast zijn er ook nog verschillende legeringen verkrijgbaar. Deze draden bestaan uit een mix van metalen. Deze mix heeft invloed op de smelttemperatuur, maar ook op de eigenschappen van de uiteindelijke las. Welke draad geschikt is voor uw project hangt dan ook niet alleen van de te gebruiken materialen af.

Bij Van Kampen hebben we een ruim assortiment lasdraad. Zo hebben we massieve lasdraden, maar ook gevulde lasdraden. Dit houdt in dat de draad gevuld is met een materiaal dat tijdens het lassen de rol van het beschermgas overneemt. Hierdoor heeft u geen aparte gasfles nodig tijdens het lassen. Bekijk ons ruime assortiment in onze webshop en laat het lasdraad van uw keuze bezorgen.

Lasdraad bestellen 

Van Kampen is al ruim 25 jaar een specialist op het gebied van lastechniek. Hierdoor hebben wij niet alleen een ruim assortiment opgebouwd, maar hebben we ook de juiste ervaring en kennis over onze producten. Dit is dan ook waarom wij ook een reparatie en onderhoudsservice bieden. Heeft u nog vragen over onze lasdraden? Neem gerust contact met ons op!