Hardsolderen Amsterdam

Door hardsolderen ontstaan sterkere verbindingen die breed toepasbaar zijn in de techniek. Denk hierbij aan het solderen van leidingwerk en reparaties in de machinebouw. Heeft u materialen nodig in de omgeving van Amsterdam voor hardsolderen? Dan bent u bij Van Kampen aan het juiste adres.
 

Hardsolderen met verschillende legeringen

Vaak wordt gebruik gemaakt van zilversoldeer, L-Ag. Uiteraard is zilversoldeer niet cadmium houdend. Bij het hardsolderen is het gebruik van het juiste vloeimiddel als u geen bekleed soldeer gebruikt, erg belangrijk.


Hardsoldeersets

Van Kampen biedt u ook diverse hardsoldeersets. Zo is de ME-2000 een professionele, handige en compacte hardsoldeerset waarmee u hoogwaardige verbindingen met zilversoldeer kunt solderen. De set wordt compleet geleverd met slangen, branderhouder en soldeervoorstuk. De set is ook voor andere toepassingen te gebruiken.
 

Van Kampen nabij Amsterdam

Of u nu op zoek bent naar zilversoldeer (L-Ag) of andere benodigdheden voor hardsolderen; bij Van Kampen nabij Amsterdam vindt u wat u nodig heeft! Van bekleed soldeer tot blank soldeer met los vloeimiddel, u vindt het in onze webshop. Heeft u advies nodig over de te gebruiken materialen bij het hardsolderen? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.