Acties

Siegmund las- & opspantafels

Met deze 3-dimensionale las- en opspantafels kunt u de meest gecompliceerde lasconstructies aan. Deze kunnen snel en met grote nauwkeurigheid opgespannen worden.

Met de 3-D opspantafels kan het gehele werkstuk zeer nauwkeurig en snel 3-dimensionaal worden voorbereid, gehecht en vervolgens worden afgelast.

Beursactie: gratis lashelm

Een lashelm naar keuze cadeau bij aankoop van Rehm lasapparatuur op de TechniShow.

Deze actie geldt alleen op de TechniShow en staat los van uw standaard korting. Deze actie is geldig van 19.03.2018 tot en met 30.03.2018 (week van de Technishow + 1 week extra).

Actie: Rehm Get digital for free

De Rehm Invertig.Pro met digitaal display (Digital) combineert de meest hoogwaardige technologie met bedieningsgemak zodat u of uw collega eenvoudig en snel kan werken met de beschikbare hoogwaardige technologie.

U ontvangt de Invertig.Pro met digitaal display voor de prijs van een Invertig.Pro met analoog display. Het voordeel kan oplopen tot meer dan € 1.000.

actie: cpmplete las en snijset Catweld LX-14

De Catweld LX-14 is een complete las- en snijset. Deze set bevat alles wat u nodig heeft om te lassen, heet te stoken, te solderen en te snijden.

Weldsafe oogbescherming

Weldsafe veiligheidsbrillen, lasbrillen en gelaatsschermen onderscheiden zich in kwaliteit en draagcomfort. Veiligheid en gebruiksgemak zijn binnen een modern vormgegeven concept gewaarborgd.

Met Weldsafe bent u verzekerd van optimale prestaties tegen een aantrekkelijke prijs. Weldsafe gelaatschermen nu met extra korting. Deze actie duurt tot en met 15 mei 2016.