Autogeen lasgereedschap

 •  

  Autogeen las- en snijgereedschap

 •  

  Autogene las- en snijsets

 •  

  Snijbranders

 •  

  soldeer geereedschap

 •  

  draagbare snijmachines

 •  

  toebehoren autogeen

 •  

  slangen en toebehoren

 •  

  onderdelen en reparatiesets

 •  

  snijmondstukken

Met autogeen lasgereedschap bent u erg flexibel. Het grote voordeel van autogeen lassen is namelijk dat u zelfs moeilijk bereikbare materialen kunt lassen. Dit is dan ook de reden dat deze manier van lassen nog steeds veelvuldig wordt gebruikt, ondanks de opkomst van het elektrisch lassen. Van snijbranders tot soldeergereedschap en zelfs volledige autogene lassets – bij Van Kampen voor gas- en lastechniek vindt u alles wat u nodig heeft voor autogeen lassen.

Het verschil tussen TIG en autogeen lassen

Er zijn verschillende lastechnieken die tegenwoordig worden gebruikt. Autogeen lassen en elektrisch lassen, ofwel TIG lassen, zijn twee veelgebruikte technieken. Bij autogeen lassen wordt gebruik gemaakt van een brandbaar gas en zuurstof, die na ontsteking een vlam veroorzaken die uit het brander mondstuk stroomt. Bij autogeen lassen wordt gebruik gemaakt van een andere techniek dan elektrisch lassen en autogeen lasgereedschap in plaats van elektrisch lasgereedschap. Met autogeen lassen heeft u de mogelijkheid om met meer precisie te werken.

Wat is lassen met een autogeen lasapparaat?

Autogene gereedschappen zijn vrij makkelijk te gebruiken en volgens velen is autogeen lassen dé manier om te leren lassen. Bij ons zijn niet alleen autogene las sets te koop, bij ons vindt u alles voor autogeen lassen, denk hierbij aan:

Autogeen lasgereedschap en snijgereedschap vindt u bij ons ook samen met andere lastoebehoren in autogene las- en snijsets. Heeft u losse lasonderdelen nodig of reparatiesets voor lasgereedschap? Ook dan zit u hier goed! Bij Van Kampen voor gas- en lastechniek kunt u alles voor autogeen lassen kopen.

Online autogeen lasgereedschap kopen

Bij ons vindt u online alles voor gastechniek en lastechniek. Bij ons vindt u niet alleen verschillende gassen voor het lassen, maar ook een uitgebreid assortiment lasgereedschap en andere toebehoren. Wilt u weten welk autogeen lasgereedschap u nodig heeft voor uw project of wilt u advies over een autogeen lasapparaat kopen? Onze ervaren medewerkers kunnen u advies op maat geven, zodat u uw project zo goed mogelijk kunt uitvoeren. Neem dus gerust contact met ons op voor meer informatie en advies of bestel gemakkelijk en snel autogeen lasgereedschap online via onze webshop!